Windows-inställningarna lämnas orörda
Programmet ändrar aldrig nätverkskortets DNS-inställningar och verkar bara medan det körs. Stäng av det så är allt som förut direkt — även efter strömavbrott eller tvingad avstängning fungerar internet som vanligt nästa gång datorn startar.